Grundkurs IPT – online

Distansutbildning IPT, nivå A

För dig som vill kunna styra själv när du skall ta dig tid för studier och inte vill resa, kan vår webbaserade distanskurs i IPT kanske passa. Utbildningen som är uppdelad i sju delkurser är baserad på förinspelade videoföreläsningar med instuderingsuppgifter, som inskickas till kursledare mellan delkurserna. Tillgång till support och vägledning via mail finns under hela utbildningen. För den som önskar kan man delta i ett par seminarier över webben för utrymme att diskutera frågor och funderingar som dykt upp kring kursinnehållet och de övningar man förväntas göra. Kursen som avslutas med en kunskapskontroll, motsvarar den teoretiska grundkursen (nivå A) i IPT och som ger möjlighet till att bli certifierad/ackrediterad på nivå B efter två handledda ärenden.

Datum & Plats När som helst över en digital plattform, arrangerad av Relatera, se länken nedan:Distansutbildning

Kursledare & Examinator Malin Bäck, leg.psykoterapeut, lärare/handledare i psykoterapi & IPT- handledare (nivå D) Mail: relatera@me.com eller tel: 070-5490329 

Kostnad Kursen kostar 9750kronor plus moms. I priset ingår fri tillgång till den digitala plattformen (gäller en person), behandlingsprotokoll samt fri tillgång till support av kursledare via mail. Möjlighet att delta vid webinarier kring kursinnehållet om man så önskar. Kurslitteratur ingår inte i priset.

– Tycker det har varit väldigt givande att gå kursen! Mycket positivt överraskad över hur bra det gått att plugga på distans och hur mycket jag fått ut av kursen (tror mycket beroende på att jag pluggat i egen takt). Är tacksam över att fått upp ögonen på IPT och känner mig både förväntansfull och nervös inför att gå vidare till B-nivå 

– Det har verkligen varit givande att gå denna kurs. Det enda negativa är att den nu är slut :/. Jag tycker distansen har funkat prima!

– Hela utbildningen var mycket givande och hjälpsamt för att skapa grundläggande kunskaper i IPT. Det var väldigt bra att det var delat i olika delar, det hjälpte mig att gå in i detaljer och skapa en uppfattning av varje fas. Workshops gav möjligheten att diskutera med andra om IPT och skapa insikt av hur man tillämpa den metoden. Uppgifterna hjälpte mycket att reflektera över olika fasen och tekniker vilket förstärka känslan av säkerhet att jag har lärt mig om vad IPT handlar om. 

En reaktion på ”Grundkurs IPT – online

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s