Allians i handledning- Vad är det och hur blir det möjligt?

Välkommen här på Relatéra för er som läser till handledare och lärare i Psykoterapi vid Linköpings Universitet. 

Inför att jag träffar er den 24 februari kommer ni få några uppgifter av mig: 

  1. SE INSPELAD FÖRELÄSNING – Titta på föreläsningen som finns uppladdad nedan. Den är 47 minuter lång och kan ses på telefonen eller datorn. Den tar upp lite olika aspekter både på vad Allians i handledning faktiskt är (utifrån vissa perspektiv) men också vad som påverkar arbetsalliansen och vad som befrämjar den. https://youtu.be/RiQYFIjiHtk
  2. SKRIV OM TIDIGARE HANDLEDNINGSERFARENHET – Jag vill också att du skriver ett mail till mig på mbrelatera@gmail.com senast 21 februari. Jag skulle vilja att du skrev till mig och berättade om A.) Ett positivt handledningsminne du har med dig och B.) Ett negativt handledningsminne. Jag kommer utgå från det ni skickat in på gruppnivå för att se om detta kan forma upplägget på hur vi talar om handledningsallians när vi ses. Jag kommer inte ta upp vad var och en av er ha skrivit om ni inte själv gör det. 

Ha det fint till dess!

Malin Bäck

Föreläsning Allians i handledning – Vad är det och hur blir det möjligt?

Föreläsningen på PDF