Relatéra 5 Om Malin Bäck

Om Malin Bäck

Jag är Malin Bäck och grundaren av Relatéra. Det började egentligen med att jag skapade ett samtalsforum för andra terapeuter på nätet, Relationella Rummet, där jag bjöd in till att dela tankar kring olika frågor kring psykologisk behandling och psykisk ohälsa. Ur detta och andra engagemang jag haft i psykoterapeutisk behandling, forskningsprojekt m.m, uppstod tillfällen där man på olika sätt önskade att jag delade med mig av tankar och erfarenheter. Sedan dess har verksamheten Relatéra vuxit till en mötesplats för behandling, utbildning, handledning och utveckling kring psykoterapi med angränsande områden.

Inom Relatéra möter man mig i olika roller. Du kan anlita mig som psykoterapeut via Relatera Samtalsmottagning. Jag arbetar även som lärare och handledare inom fälten , Psykoterapi, psykiatri och psykologisk behandling, detta både i de utbildningar vi själva arrangerar men även i samarbete med andra utbildningssäten och verksamheter. Verksamhetshandledning är också något jag ägnat mig åt i flera år. Se mer om dessa olika tjänster under flikarna Utbildning, Handledning, Psykoterapi och Samtalsmottagning. Jag arbetar även med olika former av utvecklingsfrågor och är i min roll som doktorand involverad i många forskningsprojekt. Även detta kan du följa på hemsidan under fliken Forskning.

Ni når mig lättast genom att fylla i kontaktformulären här på hemsidan. Jag återkommer så snart jag kan.