Relatéra 5 Samtalsmottagning

Samtalsmottagning

Relatéra samtalsmottagning ligger i centrala Värnamo. Vi erbjuder samtalsterapi, handledning och kurser, både på plats och on-line. Du bokar en tid till någon av oss eller våra tjänster på Relatéra här via Easy Practice. Information om olika behandlingsalternativ och prisuppgifter finner du här:

Välkommen till Relatéra Samtalsmottagning

Relatéra erbjuder samtalsterapi i centrala Värnamo på Järnvägsgatan 11, bara 5 minuters gångväg från Stationen.  Du hittar till oss genom att klicka HÄR. Vi erbjuder behandling både individuellt och i grupp; för tonåringar, unga vuxna och vuxna i alla åldrar. Terapi erbjuds såväl fysiskt som digitalt via Zoom, Skype eller Adobe Connect Pro.

Till oss söker personer för allt från naturliga livsproblem, självutveckling och kriser men även vid mer omfattande lidande och psykisk ohälsa. Vi erbjuder därför allt ifrån stödjande, reflekterande samtal till strukturerad psykoterapi inom flera väl utvärderade metoder. För mer info om olika behandlingsmodeller, se fliken om psykoterapi eller under respektive terapeut. Vi som arbetar på samtalsmottagningen har arbetserfarenhet från psykiatri, primärvård, socialtjänst, skolhälsovård, företagshälsovård och behandlingshem. Mottagningen är registrerad vårdgivare hos Inspektionen för Vård och Omsorg (IVO) och innehar patientförsäkring.

Våra tjänster är inte skattefinansierade varför det medför en kostnad för den som väljer att komma till oss. En del arbetsgivare eller försäkringsbolag går ibland in och bekostar terapi för våra kunder men vanligtvis så bekostar kunden det själv. I första hand rekommenderar vi därför alltid att du hör av dig till din vårdcentral, familjerådgivning eller socialtjänstens råd och stöd som alla stöds av offentliga medel. Vi har dock märkt att många vill gå i samtalsbehandling hos oss ändå, där processen kan få ske i ett annat, mer anpassat tempo, eller av andra skäl än vad det offentliga erbjuder –  eller så upplever man inte att den vård man hittills har erbjudits, har hjälpt fullt ut. Det är då vi kommer in som ett privat alternativ med lång erfarenheter, hög kompetens.och ett genuint intresse för den enskilde.

Samtalsbehandling

På mottagningen och on-line, erbjuder vi olika former av samtalsbehandlingar. En terapisession tar ca 45 minuter. Beroende på vem du går till varierar priset mellan 700 - 1500 kronor per session. Vi har patientförsäkring och ansvarig behandlingspersonal är alla legitimerade med lång erfarenhet att arbeta med psykoterapi och annan psykologisk behandling. Läs mer om oss nedan:

Boka rum eller konferenslokal

Arbetar du själv med samtal eller av andra skäl skulle vilja boka något av våra fina samtalsrum? Eller behöver du en mindre kurslokal med ett eller flera grupprum? Våra rymliga lokaler passar utmärkt för mindre kurser och konferenser eller mindre sammankomster. Läs mer om våra rum och om uthyrning här:

På Samtalsmottagningen

Här möter du några av oss du kan förväntas träffa om du söker till Relatéra Samtalsmottagning.

Vill du komma i kontakt med oss?

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor eller funderingar.
Fyll i kontaktformuläret och klicka sedan på skicka, så hör vi av oss till dig.