Relatéra 5 Kontakt

Kontakt

Relatera samarbetar med flera olika aktörer inom vårt uppdrag kring psykoterapi, handledning, utbildning och forskning. En del av dem möter ni på andra flikar på hemsidan under respektive tjänst. Vi som står bakom Relatera är dock Malin Bäck och Kennert Carlsson. Läs mer om oss här nedan:

Vi är Relatéra

Relatéra föddes för drygt 15 år sedan. Vi är bägge kreativa personer med idéer om att föra människor samman och hitta lösningar eller skapa projekt kring olika problem eller frågeställningar. Vi är bägge engagerade i våra arbeten och i detta skapades förfrågningar om uppdrag som inte inrymdes innom ramen för ordinarie tjänst. Det var då Relatéra kom till – ett sammanhang där vi kunde erbjuda tjänster ur vårt engagemang och det vi brinner för.  Och på den vägen är det. Läs mer om oss båda här nedan och surfa runt bland flikarna här på hemsidan för att lära dig mer om oss och vår verksamhet. 

Malin Bäck

Grundare och tillika VD för Relatéra är Malin Bäck. Malin erbjuder Psykoterapitjänster i form av utbildning, handledning och behandling. Vill du veta mer?

Kennert Carlsson

Kennert är mannen som stödjande står bakom Malin 🙂 Han har en lite brokig bakgrund som både polis, socialarbetare och samtalsbehandlare sedan mer än 40 år tillbaka. Kennert erbjuder samtalsstöd och andra psykosociala insatser. Vill du veta mer?

Vanliga frågor & svar om Relatéra

Här finner du vanliga frågor och svar kring vår verksamhet. Tveka inte att höra av dig om du har någon fråga du inte finner svaret på här.

Vill du komma i kontakt med oss?

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor eller funderingar.
Fyll i kontaktformuläret och klicka sedan på skicka, så hör vi av oss till dig.