Relatéra 5 Utbildning

Utbildning

Relatéra erbjuder olika former av utbildningar inom fälten psykoterapi, psykologi och psykosocialt arbete. Både i samarbete med universitet, andra utbildningsinstitut och i egen regi har vi arrangerat kurser både i Sverige och utomlands sedan 2010. Vi anordnar kurser via den digitala plattformen Relatéra i distansformat men har även återkommande kursutbud. Här kan du läsa om aktuella kurser vi är involverade i.

Om utbildning i Interpersonell psykoterapi generellt

Vi erbjuder många olika utbildningar men då kurser i Interpersonell psykoterapi, IPT, kommit att bli något vi  arbetar med i synnerhethet, vill vi beskriva detta lite mer i detalj här.

Senaste nytt inom utbildning

UtbildningForskning
Sammankomster för IPT-terapeuter med intresse för ätstörning

Sammankomster för IPT-terapeuter med intresse för ätstörning

Sedan 2018 har vi samordnat träffar för behandlare inom ätstörningsvården med intresse för Interpersonell psykoterapi, IPT. Tillsammans med SEDS startade vi en special interest group SIG, kring relationella aspekter kring ätstörnigar och som en del av en kvalitativ studie kring Implementeringa av en ny metod ordnade jag den första träffen på Linköpings Universitet som en uppstart på återkommande träffar för gemensamt kunskapsutbyte.

Fortsätt läsa

Vill du komma i kontakt med oss?

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor eller funderingar.
Fyll i kontaktformuläret och klicka sedan på skicka, så hör vi av oss till dig.